Bli medlem

Välkommen!

Välkommen att ansöka om medlemskap i Psykosyntesförbundet.

Tänk på att

  • du i och med din registrering som ordinarie medlem förbinder dig att följa Psykosyntesförbundets Etiska regler.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften per år är 800 kr för yrkesmedlemmar och 400 kr för stödmedlemmar.

Medlemsavgiften gäller fr.o.m. 1 januari t.o.m. 31 december. Vid ny anmälan efter 1 oktober gäller medlemsavgiften även för nästkommande år. En faktura kommer att skickas på medlemsavgiften via e-post.

Hur du styrker din utbildning?

För att styrka att du har minst en tvåårig utbildning ska diplomet/kursintyget lämnas i samband med din registrering. Du kan antingen:

  • scanna in diplomet/kursintyget och själv lägga in filen under din profil (”uppload” längst ned. Det går att ha PNG, GIF, JPG och PDF format).
  • eller skicka en papperskopia av diplomet/kursintyget med vanlig post. Skicka ett meddelande till medlem@psykosyntesförbundet.se för att erhålla korrekt adress.

Så här registrerar du dig!

  1. Gå in på inloggningssidan (Psykosyntesforbundet.se)/Bli medlem och klicka på: registrera dig. Fyll i alla uppgifter. Tänk på att noga anteckna din user name och ditt password du anger.
  2. Du får ett meddelande som talar om att sekretariatet kollar dina uppgifter.
  3. När du är godkänd som medlem få du ett andra mail med en länk till hemsidan. Klicka på denna länk (Logga in) för att verifiera ditt medlemskap.
  4. Nu är du medlem och är välkommen att ändra din presentation när helst du vill. Klicka på kugghjulet på höger sida i din profil när du vill uppdatera den.

Frågor?

Om du har några frågor om det finns oklarheter kontaktar du medlemsansvarig på medlem@psykosyntesforbundet.se