VIP-medlemskap på SamtalsFörmedlingen och CoachFörmedlingen:

Som medlem i Psykosyntesförbundet har du rabatt på medlemskap på SamtalsFörmedlingen och CoachFörmedlingen.

Om du uppfyller kraven kan du registrera dig på båda portalerna. Du betalar dock endast för medlemskap på en portal.

Vill du också bli medlem?

Som medlem i Psykosyntesförbundet erhåller du 32 % rabatt på medlemspriset på SamtalsFörmedlingen och CoachFörmedlingen.

Ordinarie pris:  148 kr per månad (exkl. moms)
Ditt pris:  100 kr per månad (exkl. moms)

275 företag i Sverige har direktlänk till SamtalsFörmedlingen och CoachFörmedlingen! Fler företag ansluter sig varje vecka!

Samarbetet ger dig som utbildad samtalsterapeut, och ordinarie medlem i Psykosyntesförbundet, ett VIP-medlemskap på SamtalsFörmedlingen till reducerat pris.

Ovanstående ”Ditt pris” gäller för VIP-medlem även om inte annat pris visas på registreringssidorna.

Ditt medlemskap har ingen bindningstid. Det fortlöper tills dess att du själv säger upp det.

Du betalar månadsavgiften mot faktura och väljer själv betalperiod  3, 6 eller 12 månader.

Du kan säga upp ditt medlemskap senast 24 timmar innan nästa betalperiod påbörjas.

Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Villkor och information
SamtalsFörmedlingens ”Allmänna villkor” gäller. Dessa kan du läsa vid registreringen.

Dessutom gäller följande ”Villkor för VIP-medlemskap”.

Villkor för VIP-medlemskap

Det här får du som medlem

psykosyntesförbundets samarbetspartners

Vill veta mer om VIP-medlemskap på SamtalsFörmedlingen eller CoachFörmedlingen? Klicka på länken för detaljerad information.

» Om VIP-medlemskap på SamtalsFörmedlingen och CoachFörmedlingen