Till medlemmarna i Psykosyntesförbundet!

Varmt välkomna till regionmöte som äger rum på HumaNova,
Skeppsbron 32, torsdagen den 26 oktober kl 18-21.

Program:

• Regionansvarig Christel Dopping hälsar välkomna.
  • Etiska rådets representant Svante Björklund, samtalsterapeut/-coach, organisationskonsult samt f.d. lärare på HumaNova presenterar sig själv och rådet.
  • Par- och relationsterapeuten, författaren och artisten Laila Dahl håller en miniföreläsning i ord & ton: Själ(v)lysande – om att bli tydlig för dig själv och andra.
  • Samtalscoachen Anna Ryttberg håller ett föredrag om vikten av livsplaner och hur personliga värden skapar hållbara målsättningar. Anna har femton års erfarenhet av ledning och styrning i regeringskansliet och är nybliven samtalscoach inom psykosyntes.

Ta chansen att träffa andra samtalsterapeuter och -coacher i ett spännande och stimulerande nätverk. Vi bjuder på smörgås i fikapausen.

O.S.A. senast fredagen den 20 oktober till medlem@psykosyntesforbundet.se

Hälsningar,