Auktorisation 2020/21 eller 2020/2022


 

Hej bästa samtalsterapeut! Vi vill påminna dig om att auktorisationsprocessen för år 2021 och 2022 är igång. Skicka dina skannade handlingar till irina@rippleeffect.se tom den 15 november.

Logga in på ditt konto och läs mer om auktorisationen!

 

WORLD DAY OF PSYCHOSYNTHESIS OPEN INVITATION 20/9 2020


WORLD DAY OF PSYCHOSYNTHESIS 20/09 2020

OPEN INVITATION

We welcome both members and non- members in or outside of Sweden to take part of this event.

WHEN?
20th of September 2020 At 5 -.7.30 pm

WHERE?
Online on Zoom.

HOW DO I CONNECT TO ZOOM? You will get a Zoom-link efter the registration.

COST:
Due to the global pandemic situation: this year the meeting will be free of charge.

HOW DO I SIGN UP?
Just press CTRL and click to follow the link:
http://simplesignup.se/event/170168- word-day-of-psychosynthesis

DEADLINE FOR REGISTRATION:
17th of Sept 11.30 pm

PROGRAM: please note that the timeline is approximate!

5.00 pm Connect to meeting
5.15 pm Welcome all!
Anne Frandsen Brandt, president of Psykosyntesföreningen, Sweden & Lotta Bringlöf Pedersen, president of Psykosyntesförbundet, Sweden, in Swedish and English
5.30 pm Presentation: Petra Guggisberg Nocelli, in English
6.30 pm Questions & Discussion, all in Engl. 7.00 pm World Meditation: Petra Guggisberg Nocelli, in English
7.30 End of meeting

WELCOME!

From us in the work group in The Swedish Psychosynthesis-Föreningen and Förbundet: Helsingborg: Ann-Charlotte Ohlsson Stockholm: Irina Swahn & Göteborg: Kim Kähäri.
For the fourth year in a row The Swedish Psykosyntesföreningen and Psykosyntesförbundet are co- arranging World Day of Psychosynthesis on the 20th of September in 2020. This year the meeting will be held in English and on the Internet.

 

Världspsykosyntesdagen 20/9


Söndag 20 september 2020 är det Världspsykosyntesdagen därför uppmärksammar vi det med hjälp av en inbjuden psykosyntesare

Save the date!

I ett samarbete mellan Psykosyntesförbundet, Psykosyntesföreningen och Norsk Förening för Psykosynteseterapeuter uppmärksammar vi Världspsykosyntesdagen den 20 september med en gemensam aktivitet kl 17-20.
Kvällen börjar med en gemensam världsmeditation på engelska och sedan hålls ett föredrag för oss. Den föreläsare vi har bjudit in är en psykosyntesare från Italien, men i dagsläget vet vi inte om hon kommer till Sverige eller om vi kommer att streama hennes världsmeditation och föredrag via Internet. Om hon kommer till Sverige så kommer hon till Göteborg. Alla andra orter sänder via Internet från lokaler på orterna.
Vi avslutar kvällen med frågestund, mingel och något att äta.

Råd och tips i samband med Pandemin Covid-19


Krisstöd

Sara Johansson är beteendevetare och tidigare rådgivare vid internationella Röda Korsets Referenscentrum för psykosocialt stöd. Hon har skrivit en broschyr med evidensbaserade råd och tips till dem som möter människor i kris. Broschyren är formgiven och redigerad av Emma Holmgren och utgiven i samarbete med Parus förlag.

Häftet fokuserar på krisstöd vid en pandemi, men det kan även vara till hjälp vid andra svåra händelser i vardagen. Du hittar häftet online: https://parusforlag.se/krisstod.html