Onsdag 31 augusti 2022
Kl 18.00-21.00
Plats: Humanova, Skeppsbron 32, Stockholm

Låt oss träffas för att skapa dialog kring psykosyntesen och hur Psykosyntesförbundet kan verka för att stötta dess spridning, nu och framåt.

DIALOGMÖTE den 31/8 är den första av en rad live-möten som Psykosyntesförbundet vill ordna för att skapa dialog kring psykosyntesen. Möten med dialoger, meditationer och övningar helt i den anda som psykosyntesen innebär, som vi är vana vid och som vi vill verka för. Mötet är också till för att samverka, knyta kontakter och inspireras av varandra.

Vi hoppas att du kan komma, och tar med dig dina funderingar över hur vi tillsammans kan stötta varandra i vårt psykosyntesarbete och hjälpas åt att skapa ännu större medvetenhet om kraften i psykosyntesen.

Innehåll: Vi börjar kl 18.00 med en översikt över var vi befinner oss idag och en runda bland mötesdeltagarna om vad som vill födas fram. Ungefär kl 19.15 vi tar rast för fika och spontana samtal och avslutar senast kl 21.00 efter att vi identifierat hinder och nästa steg i dialogmötesserien.

Fika: I pausen serveras matig smörgås, kaffe, te och frukt. Säg till i förväg om du har några särskilda önskemål pga allergier eller liknande.

Kostnad: 150 kr inklusive bra samtal, god fika och massor av inspiration. Betalas på plats, gärna med swish men kontant går också bra.

Anmälan: till medlem@psykosyntesforbundet.se (meddela allergi eller specialkost)

Sista anmälningsdag: Anmäl dig senast den 28 augusti 2022.

Som tidigare nämnts sker detta möte live i Stockholm. Dialogmöten i Göteborg och Malmö planeras och kommer att genomföras under hösten. Mer information kommer om detta.

Ser fram emot att träffas om några veckor!

Psykosyntesförbundet/

Vid pennan: Eva Karlsson, Eva Rozgoni och Marie Eriksson Osborne

Till inbjudan: https://gansub.com/t/pm/5619059227957/