Annons från Sparringpartner Sweden AB

Vill du bli en sparringpartner?

Tycker du att det är roligt att bidra till att andra får mer energi, blir mer motiverade och tydligare ser vad de är bra på? Eller bolla idéer och ge konkreta verktyg som leder till ökad framgång för din medpart? Har du dessutom erfarenhet från olika yrkesroller och en grundutbildning i psykosyntes och gärna ACT är du kanske en av de underkonsulter vi söker till Sparringpartner Sweden AB.

Vilka är vi?

Sparringpartner Sweden AB är ett nystartat bolag som säljer tjänsten energitanken® till företag, organisationer, kommun, stat och landsting. Syftet med konceptet är att vi vill ladda kunderna och ge både arbetsgivare och anställda energi till att åstadkomma fantastiska saker på jobbet.

Till det behöver vi sparringpartners som med vårt koncept levererar just energi och laddning till kunderna och deras största tillgång, nämligen personalen. Vi vet alla vad utarbetade, frustrerade och osäkra medarbetare och chefer kostar för alla. Med våra sparringpartners ser vi en möjlighet för dessa att få både stöd och ny energi genom att komma och ventilera sina tankar och behov till en helt oberoende part. Sparringpartnern har, förutom kunskap och tystnadsplikt, dessutom ett flertal effektiva verktyg till sitt förfogande.

Vem är då denna sparringpartner som vi letar efter? 

Vi söker efter underkonsulter som i vårt namn blir en Sparringpartner. Du jobbar med samma kund i en abonnemangsform där du besöker kunden med olika regelbundenhet, beroende på kundens upplevda behov. För att kunna bli en bra sparringpartner behöver du ha egen arbetslivserfarenhet, minst 2 års grundutbildning i psykosyntes och helst en påbyggnad i ACT.

Våra sparringpartners är duktiga på att se till att det händer något, både med förändringar i perception, attityder och beteenden. Du vill också vara på en plats under en halv till hel dag och möta många olika människor med olika behov av stöd och sparring. Det kan vara att motivera inför viktiga möten och presentationer eller stärka personen i utmanande konflikter och arbetsuppgifter. För vissa kan det handla om att bara att få mer balans i livet. Sparringpartnerns mål är dock alltid detsamma, att personen upplever ökad energi och ökat handlingsutrymme.

Vill du ansluta dig till vårt team av duktiga sparringpartners?

Skicka då omgående in ditt cv/meritförteckning och ett personligt brev till peter.castenback@sparringpartner.one och berätta varför du passar perfekt som sparringpartner. Du blir inte anställd utan arbetar som underkonsult på de kunduppdrag som vi ska sköta och som vi tror passar dig, både geografiskt och kompetensmässigt. Läs mer om oss på www.sparringpartner.one!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! VI HÖRS!